Linkpizza: meer geld verdienen dankzij affiliate marketing

Extra geld verdienen met affiliate marketing? Dankzij het platform Linkpizza is het mogelijk voor bloggers en online ondernemers om geld te verdienen met links. Wat is Linkpizza, hoe gebruik je het en wat zijn de voordelen? En hoe helpt affiliate marketing jouw webwinkel of blog verder?  Al veel bloggers en ondernemers gingen je voor door Linkpizza te gaan gebruiken. Linkpizza maakt affiliate marketing een stuk makkelijker, je hoeft er namelijk helemaal niets voor te doen, je verdient geld en bespaart dus de tijd die je normaal zelf in affiliate marketing zou steken. What’s not to love?

Duidelijke uitleg van affiliate marketing

Affiliate marketing: het is een term die je als online ondernemer veel tegen zal komen. Deze vorm van marketing heeft alles te maken met geld verdienen met je webshop of website. Affiliate marketing houdt makkelijk gezegd in dat je advertenties van andere websites op jouw website plaatst. Deze vorm van marketing is vooral aantrekkelijk wanneer je veel bezoekers naar je webshop trekt, want des te groter de kans dat op de advertentie geklikt wordt. Als bezoekers van jouw website op deze advertentie klikt en ook daadwerkelijk aanschaft waar over geadverteerd wordt, krijg jij een vergoeding voor.

Even voorstellen: Linkpizza

En dit is ook waar Linkpizza om de hoek komt kijken. Voor affiliate marketing heb je namelijk wel wat uitzoekwerk nodig. Je moet adverteerders zoeken, de juiste links plaatsen en met nog veel meer dingen rekening houden. Met behulp van Linkpizza kun je dit allemaal uit handen geven, maar er wel met het geld vandoor gaan. Linkpizza is namelijk een platform waarmee je de links op je website automatisch affiliate links kunt maken. Door de Plugin Manager van Linkpizza te downloaden ben je al een eind op weg. Je hoeft daarna alleen nog maar naar webshops te linken en Linkpizza doet de rest!

Geen dode links en andere voordelen van Linkpizza

Snel en makkelijk geld verdienen met je links, dat is waar Linkpizza je mee helpt. Wat moet je daarvoor betalen? Het kost je niets, alleen moet je een deel van je inkomsten uit affiliate marketing afdragen aan Linkpizza. Wat zijn andere voordelen van Linkpizza?

  •   overzicht – alle clicks en andere statistieken staan in een handig overzicht;
  •   groot netwerk – dankzij Linkpizza heb je toegang tot meer dan 7000 adverteerders;
  •   tijd besparen – het linken wordt allemaal automatisch gedaan door Linkpizza;
  •   gratis inschrijving – begin vandaag nog met extra geld verdienen!

Op zoek naar samenwerkingen via Linkpizza

Je kunt extra verdienen met affiliate marketing op Linkpizza, maar je kunt ook nieuwe samenwerkingen aangaan. In de ‘marktplaats’ van het platform kun je je bedrijf aanmelden en jezelf zichtbaar stellen voor samenwerkingen. Zo selecteer je je adverteerders en deals kieskeurig en krijg je precies de deals die je wilt. Dit gebeurt door in de mediakit goed aan te geven waar je naar op zoek bent en waar je voor openstaat. Van zo’n samenwerking kunnen beide partijen optimaal profiteren! Je kunt dus op meerdere vlakken profiteren van Linkpizza: je verdient geld en gaat misschien wel vruchtbare samenwerkingen aan.

 

Delen:
error0
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.