LinkPizza: de marktplaats voor affiliate marketing

Veel bloggers verdienen geld met affiliate marketing. Ze plaatsen een of meerdere links op hun blog en verdienen geld als er iemand op een link klikt en tot conversie over gaat. Maar bij LinkPizza kun jij je mediakit aanmaken zodat deze verschijnt in de marktplaats, je kunt daarna ook reageren op lopende campagnes, wanneer je aan de voorwaarden voldoet en je word aangenomen voor de opdracht dan krijg je daar een vaste vergoeding voor.

Introductie: makkelijk naar adverteerders linken

LinkPizza is een handige tool die je helpt veel geld te verdienen met affiliate marketing, zonder dat je hier vele uren van je dag in moet steken. De tool helpt je bijvoorbeeld deals te maken, waarvoor je dan dus een vaste vergoeding krijgt, maar zorgt er ook voor dat je affiliate links niet handmatig in hoeft te voeren. Je linkt naar een website als Wehkamp.nl en zij doen de rest. En omdat LinkPizza gespecialiseerd is in native advertising, hoef je je geen zorgen dat jouw website vol advertenties komt te staan en niet meer professioneel oogt. Je website blijft overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en representatief, daar zorgt LinkPizza wel voor.

Wat is de marktplaats en hoe werkt het

Een tijdje geleden is LinkPizza flink uitgebreid, onder andere met een online marktplaats voor bloggers en adverteerders. Hier worden deze twee partijen op een laagdrempelige manier samengebracht, zodat zij beide veel tijd besparen en toch goede deals kunnen scoren. De adverteerder meldt zich aan met een nieuw product of een nieuwe dienst om te promoten en de blogger kan op deze advertentie reageren. Je geeft aan wat je voor beloning wil ontvangen en de adverteerder kan zelf kiezen met welke blogger hij of zij in zee wil gaan. Voor je het weet, heb je een aantal nieuwe deals en verdien je een aardig extra zakcentje.

Niet alleen voor bloggers maar ook voor adverteerders

LinkPizza is niet alleen een handige tool voor bloggers, maar ook zeker voor adverteerders. Door gebruik te maken van deze website, zet je veel gemakkelijker goede samenwerkingen op. Twijfel je nog of LinkPizza ook iets voor jou is? Dan kun je je vrijblijvend aanmelden op de website en gewoon eens kijken wat LinkPizza voor jou kan betekenen. Adverteerders hebben de mogelijkheid om vooraf en achteraf statistieken van een blog te bekijken, ook nadat een artikel is gepubliceerd kun je views bekijken. Ben je tevreden, dan blijf je de website gebruiken en scoor je vanzelf nieuwe samenwerkingen waar je jarenlang plezier van hebt.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *